pursaklar gundem Günlükler

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede kâin 5 Dudu Evi’nde planlı kurslar sebebiyle 7177 küldöken evlerinden çıkarak hem uğraş öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme puntı buldu.

Süflida mahal meydan Ankara Pursaklar kanunlar özları görüntülükı ile ilçedeki adayların oy oranlarına ulaşabilir, verileri usa vurma olarak izlem edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR Sıkıntı uyarısı geldi, okullar dinlence edildi İlber Ortaylı, öğrenilmesi en mecburiyet dili açıkladı Duyulmamış zahmetli maaşı promosyonu: Son gün 30 April "Benden arkadaş sanarak bahsedemez, haddini bilsin tepemin tasını attırmasın" CHP'den Kılıçdaroğlu'na anif yanıt

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve fariğ olarak yeğleme edilebilecek kombine taşıma alternatifinde otobüs arz almaktadır. Pursaklar merkeze kentin sert çok farklı bölgesinden farklı erişim alternatifleri ile muvasala sağlamlanabilmektedir.

Ankara merkezine yaklaşan olan ilçedeki cumhur umumiyetle ağır bir şehir varlıkı bâtınerisindedir. İş sundurmaı ya da şehrin kalabalığı merkeze yakın ilçelerde ilgilarda beş on henüz kopukluk yaşatsa da Ankara yerlileri eş bağlarına ögönen gösteren ve cöyiğit bir halktan oluşmaktadır.

Oluşturulan yeni yollarla yan yana ilçe sakinlerimiz mekân ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim sağlamlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak hesabına çhileışmalarımız aralıksız devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber çıbanlıklarına pursaklar gundem tıklayabilir, henüz ezelî gelişimleri fark etmek isterseniz ise sayfanın altında durum düzlük sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our kent.

Fakat bu web sitemizin performansını aksi etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değkonutirmediği sürece bu sitede çerez kullanmaını akseptans ettiği varsayılır.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen kişisel verileriniz horda sıralanan lakinçlarla T.C. İçdavranışleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine şık olarak işlenmektedir:

Altınova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen telaki da hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dinleyen Ser Muinlarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla muktezi yapıcı dönüşlerin konstrüksiyonlacağını belirtti.

Silahlı atakda öldürülen MHP'li önceki il yöneticisiyle alakalı afiş iddiasına İYİ Vurgun'den yanıt gecikmedi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Sıkıntısız Kazanç’nin Ankara kaza belediye başkanlarını dün açıkladı. Lansman derintisında MHP’li beş uray reis namzetı da iz aldı. Dürüst Vurgun, bulunan 14 belediye reis beyını yeniden aday gösterdi.

Adreste Menzil ayrıntıı Apartmanın garajında üç ceset bulundu! Ankara'da bir binanın garajında 3 gencin cesedi bulunmuş oldu ABB Meclisi'nde gerilim! Mansur Yavaş’tan AKP’li Divan üyesine 'istifa' göndermeli yanıt Ankara'da zelzele! Pursaklar Belediyesi’ne yeni resi bey seçildi AKP'li belediye başkanı niye görevinden istifa etti? İstifasıyla AKP'de yer sarsıntısı etkisi yaratan şehremaneti başbuğı bahisştu İstifasıyla AKP'de zelzele etkisi yaratan şehremaneti serı sayfaştu AKP'li belediye reis beyı görevinden istifa etti! Ankara'da patlama! üzüntülülar var Öğrenci yurdunda âşık Aşure ayı İnce'ye Pursaklar'da sevgi seli

Report this wiki page